JEBROER


De in Leiden opgegroeide Jebroer (Tim Kimman) is een typisch geval van een ruwe bolster, blanke pit. Opgevoed door twee vrouwen, was hij al op jonge leeftijd de man in huis. In 2012 werd hij bekend door zijn bijdrage aan het nummer 'Nooit Meer Slapen' van Yellow Claw. Hij bracht tracks uit met onder anderen Mr. Polska, Ronnie Flex en Skinto en maakte deel uit van Nouveau Riche. Al sinds zijn eerste single 'Btje Vliegen Tog' hebben zijn nummers een onwaarschijnlijk hoog partygehalte.
In 2014 scoorde Jebroer een megahit met 'Miljoenen', een samenwerking met Dirtcaps en produceerde hij 'Duizend Nachten' met Feest DJ Ruud, beide singles behaalden de gouden status. Vervolgens werd 'Banaan' de nummer 3 van de top 50 in Belgie en de track wordt nog steeds op bijna alle festivals in Nederland en Belgie gedraaid. Niemand minder dan Hardwell eindigde zijn set met 'Banaan' tijdens zijn wereldtour. De single 'ROQ N ROLLA' werd gekozen tot de 'Totally Summer Anthem' van 2015. Eind 2015 liet de rapper een serieuzere kant van zichzelf zien met de single 'Ga Maar Vast Slapen' waarbij hij hulp kreeg van saxofonist Candy Dulfer en vocalist Wudstik. Begin maart 2016 verschenen de twee singles, 'Me Gabber' en 'Tranen in Camouflage'.
Op de elfde van de elfde verscheen zijn nieuwe album Elf11. Geheel in stijl bestaat dit album uit elf tracks die in samenwerking met elf verschillende producers zijn gemaakt, onder wie Jack $hirak, Cesqueax, Paul Elstak en Reverse.
17:00 - 17:30